EJSW2
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

European Junior Scientist Workshop 2022

Publicerad: 7 juni 2022

Den 25:e upplagan av EJSW workshopen ägde rum 16-20 maj 2022 i Saint Maurice, Frankrike, en liten by med ett omgivande landskap som är karakteristiskt för de franska alperna.

Det var ett utmärkt tillfälle för unga forskare liksom Iván Mantilla från VA-teknik / Dag&Nät vid Luleå tekniska universitet att dela med sig sin forskning till kollegor som arbetar inom samma område, få värdefull feedback och lära sig om liknande studier som genomförs av andra doktorander.

Workshopen bestod av en kombination av teoretiska och praktiska sessioner om ämnen som korrekt provtagning, sensorfunktion och kalibrering, bedömning och tolkning av osäkerhet och datavalidering. Iván Mantilla passade på att presentera sina forskningsresultat ur ett modelleringsperspektiv och kombinationen av olika tillvägagångssätt, utifrån svenska riktlinjer och med fokus på grön infrastruktur.

Ivan Mantilla

Ivan Mantilla, Doktorand

Organisation: VA-teknik, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser