19:30 10 maj
En väg genom blandad skog och jordbrukslandskap
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Framtidens fossilfria persontransporter - Workshop - Lavsjö, Lajksjö och Grynberget

10 maj. 2022, 19:30 - 21:00
Lavsjö, Byaskolan
Gratis, vi bjuder på fika
Publicerad: 22 april 2022

Hur tänker du?

Hur ska framtida fossilfria persontransporter vara möjliga i områdena kring Lavsjö, Lajksjö och Grynberget?

Alla från byarna kring Lavsjö, Lajksjö och Grynberget är välkomna för att utbyta tankar och erfarenheter kring persontransporter.

Om workshopen:

Workshopen är en del av forskningsprojektet "landsbygdens fossilfria persontransporter", där fokus är att bidra till en omvandling mot fossilfria persontransporter i gles- och landsbygder med hänsyn till den sociala hållbarheten. Under kvällen kommer vi diskutera kring hur framtidens fossilfria persontransporter kan se ut och vad som krävs framöver för att kunna resa fossilfritt. Workshopen är organiserat med mindre diskussionsgrupper.

Denna workshop är en uppföljning av en tidigare workshop som genomfördes hösten 2021, där fokus låg på resbehov och problem kring att resa fossilfritt.

Vad deltagande innebär

Ditt deltagande kommer bidra till ökad kunskap om förutsättningarna för ett framtida hållbart transportsystem - både för klimatet och människorna.

Deltagande är inte bindande

Vill du delta?

Meddela gärna innan om du vill delta.
Skicka ett kort mejl, sms eller ring (det vi behöver är namn och kontaktuppgift).

margareta.westin@ltu.se

Margareta Westin

Margareta Westin, Doktorand

Organisation: Arkitektur, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser