10:00 26 apr
förnyelse VA-ledningar
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

I vilken utsträckning bör man samordna förnyelse av VA-ledningar och vägar i bostadsområden?

26 apr. 2022, 10:00 - 11:00
webinar
svenska
kostnadsfritt
Publicerad: 2 mars 2022

Vid seminarium 2 i nya Dag&Nät seminarieserien inom Ledningsnät och Resurseffektiva små avloppssystem berättar Youen Pericault, Luleå kommun / Luleå tekniska universitet, om metoden och det digitala verktyget som han tagit fram för att ta hänsyn till synergieffekter och negativa effekter, samt modellera årliga ekonomiska, miljömässiga och sociala kostnader vid samordnad förnyelse av både avlopp, vatten och väginfrastruktur.

För att delta i detta seminarium behöver du anmäla dig senast 24 april 2022. Zoomlänken kommer att skickas ut till alla anmälda deltagare dagen innan seminariet.

Sprid gärna information om seminariet och inbjudan i din organisation och dina nätverk!

Välkommen!

Youen Pericault

Youen Pericault, Doktorand

Organisation: VA-teknik, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser