Drizzle
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Nu börjar en serie DRIZZLE lunchseminarier

Publicerad: 14 april 2021

Med start den 21 april 2021 genomför “DRIZZLE - centrum för dagvattenhantering” en serie lunchseminarier online, där resultat från DRIZZLE:s pågående arbete presenteras för intresserade inom partnerskapet.

Seminarierna ges via Zoom, och ger möjlighet till dialog med dem som presenterar. Om du tillhör en av DRIZZLE:s partnerorganisationer men inte redan har fått en inbjudan och vill delta kan du kontakta betty.christakopoulou@ltu.se för Zoomlänk och lösenord.

Program för lunchseminarier våren 2021:

Tid: 12.00-12.45

Datum Ämne Presentatör
21 april Mikroplaster i dagvatten och val av analysmetod Helene Österlund, LTU
28 april Strategiskt partnerskap inom dagvattenområdet Hans  Säll, NCC
11 maj Hur kan vi förbättra mätningar och modeller av dagvattensystem? Ico Broekhuizen, LTU
26 maj Rening av mikroplast i dagvattenbiofilter Godecke-Tobias Blecken, LTU
9 juni StormTacs uppdaterade databas med bl.a. dagvattenhalter och reningseffekter Thomas Larm, StormTac
23 juni Framtidens lagring av dagvatten? Staffan Lundström, LTU

Betty Christakopoulou

Betty Christakopoulou, Projektledare

Organisation: Malmgeologi, Geovetenskap och miljöteknik, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser