Bolivian delegation at Luleå University of Technology 2018
Bolivian delegation at Luleå University of Technology 2018 Foto: Richard Renberg Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Bolivian delegation at Luleå University of Technology 2018

Publicerad: 30 november 2018

The dept. of Civil, Environmental and Natural Resources Engineering hosted a delegation from Bolivia on Wednesday 28 November. The delegation included representatives from mining companies and the visit was organized in collaboration with the International Council of Swedish Industry (NIR).

During the meeting, representatives from all research subjects of CAMM- Centre of Advanced Mining and Metallurgy presented the research carried out in CAMM and discussed with the visitors.

Rock Tech Centre (RTC), SIP STRIM- National strategic innovation and projects funded by SIP STRIM were also presented during the meeting.

The meeting attended representatives from SBN including the head of the dept. Charlotta Johansson and the director of CAMM, Lena Alakangas.

Charlotta Johansson

Johansson, Charlotta - Biträdande professor, Prefekt, Avdelningschef

Organisation: Arkitektur, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Rum: F742 - Luleå»