09:00 3 apr
Studenter-utomhus-ltu18
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

INSTÄLLT: Introduce a Girl to Engineering-day (IGEday)

3 apr. 2020, 09:00 - 14:30
Luleå, Luleå tekniska universitet
Publicerad: 28 februari 2020

På grund av den senaste utvecklingen av spridningen av COVID-19 i Sverige och över världen måste vi ställa in detta event.

Plugga vidare? Är du mellan 13-19 år? Besök LTU på IGEday 3 april och få inblick i studentlivet och universitetsvärlden som väntar om du kommer till Luleå.

Du kommer mellan kl 09.00-14.30 få se campus, besöka några labb och träffa olika tekniska områden kopplat till utbildningarna civilingenjör väg- och vattenbyggnad och civilingenjör naturresursteknik vid Luleå tekniska universitet – blandat teori och praktiska övningar. Vi bjuder på lunch och fika under dagen så se till att meddela eventuell specialkost!

Anmälan stänger fredag 13 mars

Det finns fortfarande platser kvar att anmäla sig till. Därför vill vi sprida denna information till alla tjejer och icke-binära för att uppmärksamma arrangemanget och möjligheten för fler tjejer att delta.

Anmälan

Rese- och boendeersättning

Vi vill att alla som vill delta ska ha möjligheten att göra det oavsett vart i landet man bor och erbjuder därför reseersättning. Upp till 1500kr för resekostnader, vid behov boendeersättning upp till 400kr om man inte kan resa hit och hem samma dag.

OBS: för att kunna fylla i reseersättningsblankett krävs medtagande av originalkvitto eller online bekräftelse för resa och boende till eventet, personuppgifter och bankuppgifter. Utan dessa bilagor och information kan utbetalningar ej genomföras. Utbetalningar sker löpande och ett exakt återbetalningsdatum kan därför ej garanteras, kan ta upp emot ett par veckor för återbetalning att administreras.

För mer information

Vid frågor kontakta Linnea med mejltitel IGEday LTU

Linnéa Malmström

Malmström, Linnéa - Projektledare

Organisation: VSS SBN, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser, Verksamhetsstöd
Telefon: 0920-492889
Rum: R213 - Luleå»