Bio4energy
Från vänster: Liang Yu, Elisabeth Wetterlund, Mojtaba Nobandegani och Jonas Hedlund; alla från Bio4Energy vid Luleå tekniska universitet. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Doktorand nummer hundra firar disputation

Publicerad: 17 maj 2022

I dagarna blev Mojtaba Nobandegani den hundrade att doktorera vid Luleå tekniska universitet som en del av Bio4Energy.

–  Att vara en del av Bio4Energys forskningsmiljö har get mig möjlighet att delta i workshops, kurser och knyta kontakter med kollegor inom branschen, säger Mojtaba Nobandegani.

Avhandlingen, Adsorbtion and mass transport in zeolite membranes, har han arbetat intensivt med under fyra års tid. Den ingick som en del i satningen på forskning för plattformen BioEnergy Chemical Catalysis and Separation Technologies.

- Det har varit mycket hårt arbete, och det känns härligt att äntligen vara färdigt, säger Mojtaba Nobandegani.

Det hårda arbetet till trots har han trivts mycket under sin tid vid Luleå tekniska universitet då den unika naturen erbjuder mycket nöje vinter som sommar.

Mojtaba Nobandegani

Mojtaba Nobandegani,

Organisation: Kemisk teknologi, Kemiteknik, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser