Internationellt pris till ProMine

Publicerad: 16 april 2014

Vid konferensen Industrial Technologies 2014 i Aten tilldelades projektet ProMine 1:a priset för bäst genomförda projekt som lanserats inom EU: s ramprogram för industriteknik.

Urvalet av de bästa projekten gjordes av den europeiska rådgivande gruppen bestående av experter som företräder politik, industri och forskningsorganisationer. Finalisterna valdes ut baserat på inlagor till öppna samtal och de viktigaste kriterierna var resultaten av vad projekten har uppnått och deras affärsmässiga resultat.

Luleå tekniska universitet och Professor Pär Weihed ledde Work package 2 som handlade om 3- och 4-dimensionell modellering av europeiska malmfält.

Pär Weihed

Weihed, Pär - Professor, Prorektor

Organisation: Malmgeologi, Geovetenskap och miljöteknik, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Rum: B275 - Luleå»