Madhav Mishra mottog “Researcher Attendance Award”

Publicerad: 20 oktober 2016

Madhav Mishra, doktorand i drift och underhållsteknik och vid SKF-LTU University Technology Centre har erhållit forskarpriset på BINDT som delades ut av Cameron Sinclair, VD för BINDT Caroline Bull, ordförande BIND under ett evenemang i Paris.

Syftet med denna utmärkelse är att uppmuntra forskare att presentera sina forskningsresultat vid Bindts årliga konferens. Det var presentationen på temat "PHM" som också har rekommenderas för inlämning till Journal of the British Institute of Non-Destructive Testing.

–  Jag är mycket glad över utmärkelsen; det ger mig motivation att arbeta ännu hårdare, säger Madhav Mishra.

Konferensen arrangerades av The British Institute of Non-Destructive Testing “BINDT."