Uday Kumar hedersprofessor på Amity University, Indien

Publicerad: 5 juni 2017

Professor Kumar beviljades titeln hedersprofessor vid Amity International Business School, Amity University, Indien för sitt bidrag inom business management och underhållsförvaltning vid en ceremoni den 8 februari 2017.

Amity University är ett av de största privata universiteten med campus i bland annat New York, London, Dubai och Singapore..

– Jag är mycket hedrad och glad över att bli utnämnd som hedersprofessor på en av de snabbast växande institutionerna i Indien. Jag är hedrad att det verkställande rådet på Amity Universitys rekommenderade mig för denna eftertraktade utmärkelse. Jag vill också tacka mina kolleger och min forskningsgrupp vid Luleå tekniska universitet för deras bidrag till detta erkännande, säger professor Uday Kumar.

Uday Kumar

Kumar, Uday - Professor tillika ämnesföreträdare, Avdelningschef

Organisation: Drift och underhållsteknik, Drift, underhåll och akustik, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser