Hoppa till innehållet
Foto: Linnea Lindberg
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ny ordförande för Doktorandsektionen

Publicerad: 1 juli 2017

Martin Karlsson, doktorand i arbetsvetenskap vid Luleå tekniska universitet, tillträder idag som ny ordförande för Doktorandsektionen.

Doktorandsektionen organiserar alla forskarstuderande på universitetet, och styrelsen leder den löpande verksamheten. De arbetar för att ta tillvara forskarstuderandes intressen på universitetet.

– Vi finns representerade nästan överallt i universitetets organisation och där har vi möjlighet att ge vår syn på saker. Vi vill också arbeta för att erbjuda doktorander ett socialt forum genom aktiviteter centralt och på institutionerna. På så sätt kan vi skapa ett sammanhang och vara ett stöd för till exempel nyinflyttade, säger Martin Karlsson som efterträder Elisabeth Häggquist som ordförande.

Efter sommaren kan du läsa en längre intervju med Martin Karlsson om Doktorandsektionens planerade aktiviteter på temat hälsa, friskvård och arbetsmiljö. Bland annat ordnas föreläsningen "Bli klar i tid" med Åsa Burman, lektor i praktisk filosofi vid Stockholms universitet.