Hoppa till innehållet
Martin Karlsson och Maria Rodiouchkina
Martin Karlsson lämnar nu över ordföranderollen i LTU:s doktorandsektion till Maria Rodiouchkina. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Doktorandsektionen får ny ordförande

Publicerad: 2 juli 2018

Maria Rodiouchkina, doktorand i maskinelement vid Luleå tekniska universitet, blir ny ordförande i doktorandsektionen från och med 1 juli 2018. Hon tar över ordförandeskapet efter Martin Karlsson, doktorand i arbetsvetenskap.

– Det känns väldigt roligt att ha blivit vald till ordförande för doktorandsektionen. Martin har gjort ett fantastiskt jobb som ordförande så det känns väldigt spännande att få ta över efter honom. Jag ser fram emot att fortsätta jobba med årets tema som handlar om forskningsinspiration. Styrelsen kommer därför att arbeta med att hitta duktiga föreläsare som kan komma till Luleå tekniska universitet och inspirera våra doktorander. Det ska också bli spännande att jobba med vision 2030 och andra aktiviteter som främjar doktoranderna på universitetet, säger Maria Rodiouchkina.

Den avgående ordföranden Martin Karlsson kan se tillbaka på ett lyckat år och han är glad att Maria Rodiouchkina blir ny ordförande.

– Det har varit roligt och utvecklade att vara ordförande för doktorandsektionen. Vi har under året skapat bra samarbeten inom Luleå tekniska universitet, både med ledning och HR samt genomfört ett antal utvecklade workshops och sociala aktiviteter riktade till doktorander vid universitetet. Maria har varit involverad i det arbetet och det känns bra att lämna över stafettpinnen till henne då hon är insatt i vårt nuvarande arbete och engagerad i att utveckla doktorandsektionen vidare.

Doktorandsektionens styrelse

Maria Rodiouchkina, TVM, ordförande
Lisa Larsson, ETS, sekreterare
Stefan Marth, TVM, TFN
Sofia Nordquist, ETS, FFN
Jacob Rudolphsson Guerrero, SBN, FOG/TFN
Moa Dahlberg, ETS, FOG/FFN
Lisa Larsson, ETS (kontaktperson)
Ingela Jobe, HLV (kontaktperson)
Eva Fjällström, KKL (kontaktperson)
Brian Wernicke, SBN (kontaktperson)
Elias Small, SRT (kontaktperson)
Maria Rodiouchkina, TVM (kontaktperson)
Daniel Fjellborg, ETS, SACO

Kontakt

Maria Rodiouchkina

Rodiouchkina, Maria -

Organisation: Maskinelement, Maskinelement, Institutionen för teknikvetenskap och matematik
Telefon: 0920-491395

Taggar