Hoppa till innehållet
Alexander Rozental Workshop Bild 1
Alexander Rozental höll en workshop om prokrastinering. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Lyckad och uppskattad workshop om prokrastinering och kommande event

Publicerad: 18 september 2018

Torsdagen den 13 september anordnade doktorandsektionen en eftermiddags workshop på temat prokrastinering. Workshopen ingick som en del av doktorandsektionens nuvarande tema om forskningsinspiration.

Workshopen hölls av Alexander Rozental, doktor inom psykologi, vars forskning bland annat handlar om prokrastinering.  Under workshopen presenterades grundläggande teori om prokrastinering, vanliga orsaker till varför vi prokrastinerar och strategier för att undvika fenomenet. Deltagarna fick även möjlighet att diskutera och dela med sig av sina erfarenheter och tankar om ämnet och hur detta kan påverka vårt arbete och vardagsliv.

Workshopen hölls på campus i Luleå, och totalt var 54 personer anmälda inklusive studenter som deltog på distans från Skellefteå.  

Nästa aktivitet på ämnet forskningsinspiration är en workshop med Åsa Burman den 11 oktober 09:00-12:00 i A117 LKAB-salen. Under denna workshop kommer ni att få lära er om och testa olika akademiska effektivitetsverktyg, relaterade till både långsiktig och kortsiktig planering samt prioritering.

Workshopen kommer att hållas på engelska och det kommer bjudas på kaffe och fika till alla som anmäler sig före den 7:e Oktober. Det kommer finnas en möjlighet att delta på distans för de som läser vid andra campusorter (vid anmälan skriv ”distans” i allergirutan).

Alexander Rozental Workshop Bild2