Hoppa till innehållet
14:00 19 mar
Målgång
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Workshop: "Äg din disputation"

19 mar. 2019, 14:00 - 15:30
Luleå, B192
Engelska
Publicerad: 9 mars 2019

Tisdag den 19:e mars anordnar Doktorandsektionen en workshop som handlar om att gå i mål som vinnare och riktar sig till doktorander. Detta blir den sista workshopen på Doktorandsektionens nuvarande tema om forskningsinspiration.

Workshoppen kommer att hållas av Tommy Calner och Anna-Karin Lindqvist. Deras forskningsområde är fysioterapi vid avdelningen hälsa och rehabilitering vid institutionen för hälsovetenskap.

Fokus på denna workshop är att stödja doktorander för att skapa en vision av sin personliga, ideala disputation. Du kommer att diskutera och prova några strategier om hur man gör detta baserat på deras akademiska erfarenheter och karriär som idrottare.

Workshopen kommer att hållas på engelska och det kommer att bjudas på en smoothie till alla som anmäler sig senast onsdag den 13:e mars. Det kommer finnas en möjlighet att delta på distans för de som läser vid andra campusorter. Registrera dig och välj ja i kryssrutan för distans. Då får du en länk till workshopen några dagar innan.