Hoppa till innehållet
Konceptbild Fundraising

Gåvor och donationer

Framtiden är inte en enda eftersom det finns många möjliga framtider, och vilken det än blir så startar den här och nu. Tillsammans har vi ett ansvar att forma en önskvärd, hållbar framtid som skapar goda förutsättningar för kommande generationer. "Into the future, into the unknown" är en ny satsning som tar avstamp i universitetets 50-årsjubileum för att skapa utrymme och frihet att ta oss an de stora utmaningarna. Med gemensamma krafter skapar vi den önskvärda framtiden.

Luleå tekniska universitet är redan nu en stark kraft för hållbar utveckling, och med de investeringar som ökat utrymme möjliggör kan vi göra ännu mer och involvera universitetets alla verksamhetsområden för att tänka nytt och stort tillsammans med andra.

Vi har valt fyra områden för strategiska satsningar där Luleå tekniska universitet har störst chans att påverka framtiden: Framtidens teknologi, Hållbara naturresurser, Smart skola samt Universitetet som tillväxtmotor. Into the future, into the unknown skapar möjligheter att ta oss an de stora frågorna inom dessa områden och utveckla idag okända lösningar som kan avgöra framtiden.

Framtidens teknologi

Framtidens teknologi

Hållbara naturresurser

Hållbara naturresurser

Universitetet som tillväxtmotor

Regionens utveckling

Smart skola

Smart skola