Hoppa till innehållet
Smart skola

Smart skola

Publicerad: 16 september 2020

Skolor med kvalitet och utvecklingskraft skapar hållbara individer och attraktiva samhällen dit familjer vill flytta och verka. I Norrbotten kan vi tillsammans se till att barn och ungdomar får både kunskap och lust – att de tänker stort, simmar hemtamt i både i den digitala och fysiska dimensionen.


Luleå tekniska universitet kombinerar utveckling inom pedagogik med nyfiken, innovativ forskning inom teknik och naturvetenskap. Den multidisciplinära miljön hjälper oss att se vidare och längre. I kombinationerna föds nyskapande synsätt och metoder för både elever och pedagoger.

Teknik integreras i vardagen och världen är klassrummet. Barn och ungdomar utvecklar sin fascination inför naturens och teknikens mysterier. En inspiration som gör att fler flickor och pojkar får med sig intresse för teknik- och naturämnen i studie- och yrkesval, och vill vara med och förbättra i samhället och på jobbet.

Ge ett bidrag via Swish
Swisha valfri summa till 1236874515 för att stödja vårt långsiktiga arbete kring satsningen Smart skola eller genom att scanna QR-koden nedan:

QR smart skola

Ge ett bidrag via betalkort

Gåvobrev