Hoppa till innehållet
Ge av din tid

Bjud på din tid och kunskap som LTU-volontär

Publicerad: 23 mars 2020

Din tid och din kunskap är värdefull. Ditt stöd som LTU-volontär kan vara ovärderligt.

Varje dag bidrar våra studenter, lärare, forskare och alumner till utvecklingen av samhället, näringslivet och vetenskapen. Genom att bjuda på din tid och kunskap kan vi tillsammans göra skillnad. 

Du behöver varken vara alumn från Luleå tekniska universitet eller ha en akademisk examen för att bli LTU-volontär, vi välkomnar alla som är beredda att bidra med sin tid och kunskap.
 
Att vara LTU-volontär är ett helt unikt sätt för dig att lära dig nya färdigheter, skapa professionella kontakter och samtidigt ge tillbaka till samhället på ett unikt sätt som du inte hittar vid nåt annat lärosäte.
 
Värt att notera är att det finns både korta och längre möjligheter till arbete som LTU-volontär tillgängliga under hela året. Läs mer om dessa här nere.
 

Just nu kan du som LTU-volontär

Studenter
Kom i kontakt med studenter
Genom att låta oss och våra studenter vara en del av dig, din tid och ditt nätverk kan du göra stor skillnad. Kanske är du intresserad av att gästföreläsa på ett utbildningsprogram eller har intresse av att vara personlig mentor till en student som är i slutet av sin utbildning?

Är du företagare och vill visa upp ditt företag för våra studenter? Då kan du till exempel marknadsföra ert företag, erbjuda praktikplatser, examensarbeten eller studiebesök på din nuvarande arbetsplats.