Hoppa till innehållet
12:30 8 feb
Konferens i Mineralteknik 2018

Konferens i mineralteknik 2022 - Nu online

8 - 9 feb. 2022, 12:30
Luleå, Luleå
750
mineralteknik2022@ltu.se
Publicerad: 26 maj 2011

Det är återigen dags för vinterns höjdpunkt, den årliga konferensen i mineralteknik! Nu online!

Tyvärr har antalet Covid-19-infektioner ökat markant även i Sverige och vår regering har nu ökat restriktionerna för möten och servering för att minska smittan. Vi är ledsna att behöva informera att vår orginalplan att vår konferens i mineralteknik 2022 som ett fysiskt möte, med möjlighet att nätverka ansikte mot ansikte, inte längre går att genomföra. Istället har vi återigen flyttat konferensen helt online och ändrat schemat i enlighet med det till två digitala möten. 

I början av februari, när det blir riktigt kallt i norra Sverige, är det dags för vår årliga konferens i mineralteknik i Luleå. Detta år har vi ett digitalt tekniskt program i Luleå innehållande intressanta presentationer som kommer att utgöra ett forum för utbyte av innovativa idéer, resultat och erfarenheter.

Vi inbjuder intresserade forskare och praktiker att delta i konferensen 2022. Vi ser fram emot att ses igen, även om det är online!

(Preliminärt schema)

 

Tisdag–  8 februari

 

Onsdag –  9 februari

12.30

Online room opening

 

9:00-12:20

Sessioner

13.00-16.40

Sessioner

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Anmälan

Anmälan är stängd.
Konferenskostnaden är 750 SEK (inklusive moms). En liten förklaring angående moms: Endast svenska myndigheter undantas moms, alla andra myndigheter samt företag betalar moms, oavsett land de befinner sig i.

Glöm inte att skriva ut kvittot efter betalning om ni skulle behöva det.

Vid avanmälan efter den 24 januari 2022 debiteras full avgift.

Om du behöver göra en bankbetalning vänligen registrera dig genom att skicka ett e-post till mineralteknik2022@ltu.se. Du kommer då att få informationen om bankkonto och ytterligare instruktioner via e-post. Din registrering kommer att bekräftas efter mottagandet av betalning.

För ytterligare information var vänlig använd följande adress: mineralteknik2022@ltu.se

Hotellinformation

Hotell finns som vanligt förhansbokade och betalas av deltagarna själva vid bokning. Informations fås vid anmälan.