Utvecklingskonferens för Sveriges ingenjörsutbildningar 2019

Den 7:e utvecklingskonferensen för Sveriges ingenjörsutbildningar

Luleå tekniska universitet, 27-28 november 2019

Tillsammans utvecklar vi en bättre och mer hållbar ingenjörsutbildning i praktik och resultat. Vart är Sveriges ingenjörsutbildningar på väg?

Utvecklingskonferensen för Sveriges ingenjörsutbildningar är en nationell konferens för ingenjörsutbildning på högskolor och universitet med syfte är att utveckla utbildningarnas kvalitet. Både lärare och ledare i högre utbildning ställs dagligen inför utmaningar och framför oss har vi såväl bättre möjligheter som krävande utmaningar. Därför är det extra viktigt att vi träffas och delar med oss till varandra för en starkare ingenjörsutbildning.

Målet är att du som deltar:

• får med dig något användbart till din egen praktik
  • bidrar till och inspireras av en diskussion om morgondagens ingenjörsutbildning
  • får tillfälle att utvidga ditt nätverk

Du är välkommen och efterfrågad. Vi välkomnar alla som är intresserade av ingenjörsutbildning och har anpassat konferensen speciellt till dig som:

• undervisar eller har ledaruppdrag vid ingenjörsutbildningar
  • har administrativt eller pedagogiskt utvecklingsuppdrag