Hoppa till innehållet

Tribology Days 2021

23 nov. 2021, 09:00 - 17:00
Zoom
Publicerad: 23 juni 2021

Luleå tekniska universitet välkomnar till det årliga mötet ”Tribology Days”. Mötet kommer i år att hållas via videoverktyget Zoom den 23 november 2021. Tribologidagarna anordnas varje höst och lockar deltagare från industri, akademi och institut som har intresse för tribologi. Nya metoder, rön och upptäckter presenteras. Mötet ger bra möjligheter till att lära sig nya saker och att nätverka med andra. Mötet arrangeras tillsammans med Klüber Lubrication Nordic.

Vi har satt ihop ett program som omfattar stora delar av det tvärvetenskapliga området tribologi. Att mötet sänds via Zoom ger oss nya möjligheter att nå fler deltagare och talare från hela världen. Vi kommer att göra flera parallella Zoom-rum för att möjliggöra diskussioner i mindre grupper. Detta gör det möjligt att knyta kontakter trots att man sitter på distans.

Länkar till presentations- och diskussionsrum skickas till dem som anmäler sig till Tribology Days. Länk till anmälan liksom prgrammet kommer att publiceras under hösten 2021.

Tribology Days är helt kostnadsfritt.