Hoppa till innehållet

Innovation talk Open Automation

14 sep. 2022
Luleå , Clarion Hotel Sense
Publicerad: 28 juni 2022

Välkommen till Open Automation i Luleå, arrangerat av Schneider Electric i samarbete med ProcessIT Innovations och Luleå tekniska universitet.

Save the date, tid och program kommer senare.

Äntligen kommer det att vara möjligt att designa automationsprojekt hårdvaruoberoende, leverantörsoberoende, helt objektorienterade, händelsedrivna, med OPC UA och med full integration mellan IT och OT. Schneider är den första leverantören som helt kopplar bort mjukvaran från hårdvaran i den nya automationsplattformen baserad på öppna internationella standarder.

På agendan för detta event står en presentation av IEC 61499 standard, detta görs av representanter från Luleå tekniska universitet. Du får möjlighet att se en livedemo av den nya mjukvaruplattformen. Talare från svenska företag kommer att ge sin syn på framtidens industriella automatisering och digitalisering. Schneider Electrics nya digitaliseringsplattform EcoStruxure Automation Expert kommer att presenteras. Plattformen riktar sig till alla grenar av automation, inklusive process, gruvdrift, tillverkning och automatisering av datacenter.

Anmälan görs senast 2 september.