Hoppa till innehållet

Inbjudna gäster

Publicerad: 13 september 2022

Välkommen till Akademisk högtid lördagen 12 november 2022 på Kulturens hus i Luleå. Efter ceremonin följer bankett i STUK på universitetsområdet. Sista anmälningsdag är den 30 september.

Ceremonin i stora salen i Kulturens hus börjar klockan 16.00 lördagen den 12 november. Du behöver inta din plats senast klockan 15.45. När processionen tågar in i salen spelas ingångsmusik och gästerna står upp. Efter ceremonin åker de som ska vara med på banketten till universitetsområdet. Det kommer att gå bussar för alla gäster.

Banketten

Banketten hålls på STUK, i C-huset på universitetsområdet och börjar med mingel direkt efter ceremonin. Gästerna bjuds sen på trerätters middag med dryck och kaffe och därefter dans. I programmet på plats hittar du bordsplaceringen. 

Klädkod

Klädsel vid ceremonin och banketten är högtidsdräkt eller mörk kostym, lång klänning eller tvådelat plagg med lång kjol. Till frack bärs vit väst och vit fluga.  För gäster som endast bevittnar ceremonin gäller vårdad klädsel.

Återbud

Eventuellt återbud meddelas snarast till akademiskhogtid@ltu.se. Gäller återbudet en gäst till banketten återbetalas inte bankettavgiften vid återbud senare än en vecka innan högtiden. Observera att utebliven betalning inte gäller som återbud. 

Vid frågor kontakta akademiskhogtid@ltu.se