Inbjudna huvudhandledare

Publicerad: 7 september 2018

Som huvudhandledare till doktor/doktorer som ska promoveras inbjuds du med respektive till den Akademiska högtiden. Om du önskar gå med i processionen är det viktigt att du anmäler detta i anmälningsformuläret.

Ceremonins början

Biljetter till ceremonin skickas via e-post tillsammans med bekräftelsen. Ceremonin i Aula Aurora börjar kl 16.00. Kl 15.00 samlas samtliga processionsdeltagare i D-huset, 500-korridoren. Ansvarig för processionens uppställning är Nazanin Emami. Processionen leds av övermarskalken. När processionen tågar in i aulan spelas ingångsmusik, som pågår till dess att alla i processionen är på plats.

Om du inte går med i processionen ska du ha intagit din plats senast kl 15.45 i Aula Aurora. Efter ceremonin beger sig de gäster, som ska vara med på banketten till STUK  i C-huset. De som inte önskar ta en kort promenad kommer att kunna åka buss till STUK från ingång D2.

Klädsel

Om du har anmält dig för att gå med i den akademiska processionen är det samling kl. 15.00 i D-huset, 500-korridoren. Klädsel i processionen är högtidsdräkt. För handledare är det frack med vit väst och vit fluga, lång klänning eller tvådelat plagg med lång kjol. För gäster gäller högtidsdräkt eller mörk kostym, lång klänning eller tvådelat plagg med lång kjol.

Banketten

Banketten hålls på STUK i C-huset. Kuvertavgiften, 850 kronor per gäst betalas med kreditkort/betalkort via anmälningsformuläret. Till banketten behövs inga biljetter.

I kuvertavgiften ingår trerätters middag med dryck och kaffe. Efter middagen bjuds det upp till dans.

Ca kl 18.45 börjar tillställningen på STUK. I programmet, som kommer att finnas utlagt, hittar du bordsplaceringen. Toastmaster är övermarskalken, som öppnar tillställningen.

Återbud

Återbud meddelas snarast till akademiskhogtid@ltu.se. Gäller återbudet en gäst till banketten återbetalas inte bankettavgiften vid återbud senare än en vecka innan högtiden. Observera att utebliven betalning inte gäller som återbud.

Sista anmälningsdag var den 12 oktober.