Swedish Mining Innovation Award

Publicerad: 9 september 2019

SIP STRIM Swedish Mining Innovation Award belönar en innovation, ett projekt, en organisation, en person eller annat som varit av stor betydelse för gruv- och innovationssverige.

Utmärkelsen vänder sig till alla som arbetar inom eller för svensk gruv- och metallproducerande industri.

Tre finalister kommer under hösten att presenteras med varsin film som beskriver innovationen. Filmerna syftar till att sprida innovationen och kunskap om svensk gruvinnovation, både nationellt och internationellt.

Nomineringsprocess

Sista dagen att nominera är den 15 september 2019. Det går bra att nominera sig själv eller kollegor.

Finalister och vinnare utses av en jury

Tre finalister kommer att tas fram av en jury. Juryn utser sedan den slutliga vinnaren av SIP STRIM Swedish Mining Innovation Award på Svemins höstmöte den 27 november. Samtliga tre finalister kommer att bjudas in till eventet.

Pris

Vinnaren av SIP STRIM Swedish Mining Innovation Award vinner förutom äran en för dem skräddarsydd insats för att boosta eller sprida innovationen.

Jenny Greberg

Greberg, Jenny - Biträdande professor

Organisation: Gruv- och Berganläggningsteknik, Geoteknologi, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Rum: F613 - Luleå»