SSP 2019 Open Ceremony
Credits: Miracles Israel Nazarious Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

GAS Doktorand Mirakel Israel Nazarious deltar i Inte-rymdforskningsprogrammet

Publicerad: 26 juni 2019

GAS PhD-kandidat Miracle Israel Nazarious har tilldelats ett bidrag av International Space University (ISU) för att vara en del av Space Studies Program 2019 värd på ISU: s centrala campus, Strasbourg, Frankrike.

Space Studies Programmet är en nio veckors intensiv, professionell utvecklingskurs för kandidatdeltagare, liksom för unga och erfarna yrkesverksamma inom alla discipliner. Organiserad av det prestigefyllda International Space University Det är en unik pedagogisk erfarenhet med en läroplan som täcker de viktigaste rymdrelaterade områdena, både tekniska och icke-tekniska.

De ämnen som omfattas omfattar teknik, rymdvetenskap och rymdapplikationer, till biovetenskap, lag, politik, ledning, affärer och humaniora. Den tvärvetenskapliga läroplanen som erbjuds i rymdstudierprogrammet med tonvikt på internationellt samarbete exponerar deltagarna för breda nya perspektiv på de internationella rymdverksamheterna som annars skulle kunna reserveras för dem med många års yrkeserfarenhet.

Miracle-förväntningarna om sitt SSP-deltagande är "Jag förväntar mig att rymdstudierprogrammet ska fungera som en bra plattform för att lära mig några nya aspekter av rymden förutom min nuvarande kompetens inom rymdteknik och teknik. Utöver det, eftersom den internationella rymduniversitets filosofi är tvärvetenskaplig, internationell och interkulturell, och alla deltagare har samma ideologi, kommer jag definitivt att hjälpa mig att nätverk och ansluta mig med likasinnade jämnåringar som kan arbeta med mig i framtiden på spännande internationella rymdprojekt. "

Space Studies Programmet är fyllt med ett brett utbud av aktiviteter, bland annat föreläsningar av kända experter, praktiska aktiviteter och projekt, teamarbete och professionella besök. Han har valt en specifik färdväg i programmet "The Core Lecture Series" som körs för de första 4 veckorna, vilket är vanligt för alla deltagare som täcker alla olika discipliner i rymden. För den andra delen av programmet har jag valt avdelning "Human Performance in Space" för att få insikt om de medicinska aspekterna och de mänskliga faktorerna under en rymdresa. Jag är fascinerad att rymden har förmågan att dra i olika discipliner och ger möjlighet att hitta länkarna mellan olika discipliner. Och för den tredje delen av programmet kommer jag att arbeta med rymdteknologins kapacitet i effektiv stadsplanering på jorden och ge samhälleliga fördelar att göra våra liv enklare, inspirera framtida generationer att fortsätta arbeta för att främja den vetenskapliga förståelsen av rymden. "

Varje år utvecklas programmet för att bättre förstå deltagarnas och arbetsgivarnas behov. Miracle är intresserad av att dela med sina programkollegor ... "Som doktorand inom ämnesgruppen för atmosfärskunskap ser jag fram emot att dela min kompetens och erfarenhet av att arbeta med ett pågående Mars-instrument" HABIT "och alla ansträngningar forskarna och ingenjörerna lägger fram vad gäller rymdutforskning på ett hållbart sätt och mot ett gemensamt mål. Samtidigt är jag mer än glatt att lära av de andra deltagarna om utrymme från olika perspektiv, men också på andra områden från advokater, affärsmän och så vidare. "