Falling Walls Forum
Fallande Väggar logo Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

HABIT tour på Falling Walls.

Publicerad: 19 juni 2019

Den prestigefyllda internationella plattformen för Science Engagement Falling Walls har bjudit in GAS till Falling Walls Engage Community Meeting i Halle, (Saale) den 21 juni.

GAS kommer att introducera huvuddragen i HABIT-turnén som ett exempel på innovationsutrymmeinitiativ för att inspirera och engagera olika slags publik med Mars-prospekteringsämnet.

Falling Walls är ett professionellt forum för alla former av vetenskapligt engagemang. Dess huvudsyfte är att visa framgångsrika vetenskapliga engagemangsprojekt från ett brett spektrum av områden. Den täcker från offentlig vetenskap till pubvetenskap, från dagisutbildning till VR-erfarenheter, och från medborgarvetenskap till journalistik. Fallande väggar förbinder dem som riv ner väggarna mellan vetenskap och allmänhet.

Fallande väggar Engage Community Meeting kommer att räkna med att 35 vetenskapliga kommunikationsproffs från hela världen deltar för att dela några viktiga punkter om sina egna strategier och initiativ för vetenskapskommunikation. GAS kommer att representera Sverige i mötet med HABIT turnéserfarenhet med några av de viktigaste utmaningarna och några av de viktigaste lösningarna som genomförts och lärdomar som förvärvats under de åtta månaderna av Tour.

SILBERSALZ FESTIVAL kommer att köra samtidigt till Falling Walls Engage Community Meeting, 20-23 juni. Denna Science Festival försöker ge allmänheten tillgång till vetenskapliga ämnen och låta dem ställa frågor och därmed främja ett livligt och aktivt engagemang med vetenskapen i allmänhet. I år kommer festivalens ämne att vara kärlekens vetenskap.