HABIT Tour stand in New Scientist Live in the Cosmos Zone.
Grupp av atmosfärisk vetenskap Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

HABIT-turnén med i New Scientist Live

Publicerad: 16 oktober 2019

New Scientist Live är den viktigaste Science Festival i världen.

Den här texten är översatt till svenska av ett automatiskt översättningsprogram.

Denna globala globala händelse är en prisbelönad, sinnesrörande festival med idéer och upptäckter för alla som är nyfikna på vetenskap och varför det betyder något.

Från 10 till 13 oktober omvandlas London till världens mest spännande huvudstad för att inspireras av den mest fantastiska vetenskapen och tekniken med över 120 engagerande samtal och över 150 interaktiva upplevelser .

HABIT Tour har lokaliserats vid Cosmos-zonen, i monter nummer 451 som representerar gruppen för atmosfärsvetenskap från Luleå tekniska universitet och interagerar med alla slags publik. Mer än 3 000 skolbarn och lärare kommer att besöka Cosmos Zone där HABIT ligger. HABIT finns i New Scientist Live Teachers Pack med flera utbildningsguider och workshops som "Skapa ditt Martian instrument" eller "Mars i ditt kök".

Skolegrupper och familjer kommer att delta i en vetenskapsjakt med HABIT som en del av en skattejakt som barn kan följa runt showgolvet och uppmuntra dem att besöka vår monter och besvara frågor relaterade till Mars: s livsmiljö och sökandet efter liv på den röda planeten .

GAS kommer att vara närvarande på Science Festival med ett föredrag av ordförande professor Javier Martin-Torres med titeln "Kan vi leva på den röda planeten" där han kommer att revidera uppdraget om Martian's habitability baserat på vår nuvarande förståelse av miljöförhållandena på Mars som tillhandahålls av Nyfikenhet och andra uppdrag och om definitionerna av livet.