Chaired Professor Javier Martin-Torres has been invited as expert in United Arab Emirates University
Krediter: GAS Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ordförande professor Javier Martin-Torres har blivit inbjuden som expert på Förenade Arabemiraten University

Publicerad: 18 april 2019

Ordförande professor Javier Martin-Torres är en av de experter som har blivit inbjuden att vara en del av UAEU: s internationella innovativa nätverk för rymdvetenskap (UAEU-IINSS), ledd av UAE-universitetet. UAEU-IINSS är ett internationellt nätverk som gemensamt bär aktiviteter, projekt och program relaterade till rymdvetenskap.

Huvudmålet med UAEU-IINSS är att utforma, planera, genomföra och hantera aktiviteter relaterade till rymdvetenskapliga teman på internationell nivå för att göra UAEU till en aktiv del av den globala rymdarenan i linje med den nationella visionen för utforskning av rymden och att ta större steg mot att göra UAEU till ett världsberömt nav för rymdforskning, utveckling och utbildning.

Detta nätverk kommer att fungera som rådgivande nätverk för relaterad rymdvetenskap och teknikverksamhet som organiseras av rymdvetenskap och teknik arbetsgrupp vid UAE-universitetet . Medlemmar kommer att inbjudas två gånger om året för diskussion om ämnen som rör rymdarenan. Nätverket kommer att lanseras den 6 februari 2019.