Presentationer från webinar: Livscykelperspektiv med stöd av digitalisering

Publicerad: 24 augusti 2022

Digitala klimatkalkyer för hållbar stadsutveckling. Webbinariet hölls på engelska. Se presentatinerna i länkar nedan.

Vad betyder det nya kravet på klimatdeklarationer för byggnader för kommunala tjänstemän och fastighetsutvecklare? Hur kan LCA/LCCA användas för klimatkalkyler för att stödja en hållbar stadsutveckling? Vilka är utmaningarna och hur kan digitaliseringen hjälpa till att övervinna dessa? Det här är några av de frågor som diskuteras under ett webbinarium som organiseras av Luleå tekniska universitet i samarbete med partnerorganisationer inom projektet ESBE- Enhanced Sustainability of Built Environment by Collaboration and Digitalization.

Webbinariet modererades av Susanne Engström, forskare inom innovation och förändring i byggandet vid Luleå tekniska universitet (LTU), och inkluderar presentationer av:

E2BE
Susanne Engström

Susanne Engström, Universitetslektor

Telefon: 0920-491921
Organisation: Byggproduktion och teknik, Industriellt och hållbart byggande, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser