Philip_Johansson
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Student i fokus: Philip Johansson

Publicerad: 15 september 2020

Möt Philip Johansson som just nu läser sin sista termin på Civilingenjörsprogrammet Väg- och vattenbyggnad med inriktning mot Byggande.

Det var i samband med studierna som kvalitetssäkert byggande fick en allt större betydelse för Philip. I en redan konkurrensutsatt bransch är det av stor vikt för ett entreprenadföretag att kunna leverera kvalitativa projekt till beställaren. Genom ett strategiskt kvalitetsarbete ska fel avhjälpas tidigare under produktionen och förbättra förutsättningarna inför överlämnandet. För tillfället skriver Philip sitt examensarbete i samarbete med In3prenör AB. Syftet med studien är att få en djupare förståelse för hur kvalitetskontroller kan gynna ett projekt. En observation av besiktningsprocessen skall utgöra grunden i skapandet av en strategi för kvalitetssäkring inom In3prenörs verksamhet.