Birgitta och Vinit
Vinit Parida, professor och Birgitta Bergvall-Kåreborn, rektor. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Framgångsrik samverkan för industrins konkurrenskraft

Publicerad: 15 november 2022

Under den föregående mandatperioden drev den dåvarande regeringen ett strategiskt samverkansprogram. Målet med programmet var att ge policyrekommendationer på stora samhällsutmaningar och att bidra till att stärka den svenska industrins konkurrenskraft. Luleå tekniska universitets rektor Birgitta Bergvall-Kåreborn och professor Vinit Parida deltog i två av programmets teman.

– Som forskare har det varit fantastiskt lärorikt att delta i det här policyprojektet.  Det händer inte så ofta att vi behöver konceptualisera vår forskning så att de fungerar som policyrekommendationer, säger Vinit Parida.

Birgitta Bergvall-Kåreborn

Birgitta Bergvall-Kåreborn, Rektor, professor

Organisation: Informationssystem, Universitetsledning, Verksamhetsstöd
Vinit Parida