Professoor Nadhir Al-Ansar 2020
Professoor Nadhir Al-Ansar 2020 Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Vatten som vapen: forntida taktik, nya konsekvenser

Publicerad: 30 september 2020

Professor Nadhir Al-Ansari var första huvudföreläsare vid The Norwich University Military Writers Symposium 2020, en konferens som fick uppmärksamhet både från Vita huset och Pentagon. Professor Nadhir Al-Ansaris föredrag har titeln "Analyzing the Complexities of Hydro-politics and Conflict of Tigris and Euphrates Rivers”.

Vatten som vapen: forntida taktik, nya konsekvenser var temat får årets upplaga av The Norwich University Military Writers Symposium. På grund av läget med corona blev detta ett online-event.

– Det är mycket hedrande och inspirerande att få medverka vid detta event, säger Nadhir Al-Ansari.

Professor Nadhir Al-Ansari är en globalt erkänd ingenjör och författare som arbetar vid Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurserk vid Luleå tekniska universitet.

Nadhir Al-Ansari

Nadhir Al-Ansari, Professor

Organisation: Geoteknik, Geoteknologi, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser