Utvecklingsprogram för juniora lovande forskare

Publicerad: 23 april 2020

Simon Larsson, biträdande universitetslektor i hållfasthetslära, har blivit uttagen till att delta som en av tolv deltagare i LTU:s strategiska satsning ”Utvecklingsprogram för juniora lovande forskare”. Syftet med den strategiska satsningen är att främja meritering och nätverksbyggande för juniora lovande forskare med motivation och kapacitet att bygga en forskarkarriär inom universitetet.

Programmet startar hösten 2020 och pågår under 15 månader. Inom programmet hoppas Simon kunna stärka sitt forskningsområde modellering och simulering av granulära material samt att bidra till universitetets utveckling.

Simon Larsson

Simon Larsson, Biträdande universitetslektor

Organisation: Hållfasthetslära, Hållfasthetslära, Institutionen för teknikvetenskap och matematik