Hoppa till innehållet
LTU_Jesper_Johansson
Jesper Johansson, student vid Luleå tekniska universitet och nätkändis. Foto: Lars Andersson

Nätsuccé för iskallt dyk

Publicerad: 5 februari 2015

Jesper Johansson, civilekonomstudent vid Luleå tekniska universitet har de senaste dagarna fått stor uppmärksamhet i sociala medier. Det tack vare ett iskallt dyk i Luleås rekorddjupa snöhav.

Hur fick du den här idén?

– Det har som bekant kommit mycket snö den senaste tiden och många har klagat men jag tycker att det är kul med snö och ville skoja till det lite. Jag ville också visa mina dykarvänner i Indonesien hur det är här uppe. De flesta där har knappt sett snö tidigare.

Hur var det att dyka i snön?

– Det var väldigt svalt men uppfriskande. Till en början hamnade jag nästan i chock men när jag lugnat ner mig lite så gick det ganska bra. Efteråt var det bara att springa in i duschen och värma sig.

Är det något du rekommenderar?

– Ja jag tycker definitivt att alla ska testa snödykning. Det är högsäsong just nu så det finns inte ett bättre tillfälle.

Hur har reaktionerna varit?

– Det har varit väldigt mycket. Både från vänner men även från media. Jag tror att många norrbottningar gillar filmen då den ger dem chansen att driva lite med sörlänningarna.

Kommer det fler dykfilmer?

– Nej det här var nog en engångsföreteelse trots allt. Men det var roligt att filmen fick en sådan spridning, det hade jag aldrig kunnat tro.

Se Jespers dyk här

Detta videoklipp har blockerats på grund av dina cookie-inställningar.
Acceptera marknadsföringscookies eller se videoklippet på Youtube.

Källa: Youtube