DCC_IEC61499_SUMMERCAMP
2013 SRT-DCC IEC 61499 Summer Camp

2013 SRT-DCC funktionsblock Summer Camp

Publicerad: 3 oktober 2013

Den första SRT-DCC funktionsblock sommarläger hölls i LTU från 19 augusti-30 Augusti. Den sommarläger omfattar flera viktiga ämne för IEC 61499 funktionsblock. Många externa forskare och industriella människor är inbjudna för att ge en presentation på sommarläger. Forskningsresultat inklusive tekniska rapporter, samarbete med externa forskare och flera publikationer framgångsrikt uppnås.

Den första SRT-DCC funktionsblock sommarläger hölls i LTU från 19 augusti-30 Augusti. Den sommarläger omfattar flera viktiga ämne för IEC 61499 funktionsblock såsom utförande semantik, designmönster, modellbaserad engingeering. Många interna, är externa forskare och industriella människor inbjudna för att ge en presentation på sommarläger inklusive:

• Dr James Christensen (Holobloc, USA)
  • Dr Victor Dubinin (Penza University, Ryssland)
  • Mr Jeffrey Yan (Ph.D. Student University of Auckland)
  • Dr Seppo Sierla, (Aalto-universitetet, Helsingfors)
  • Dr Igor Toujilov, Embedded Engineer, Satmap Systems Ltd, UK)
  • Wolfgang Birk, docent (LTU, SE)
  • Dr Alois Zoitl, Forskare (Fortiss, Tyskland)

Forskningsresultat inklusive tekniska rapporter, samarbete med externa forskare och flera publikationer framgångsrikt uppnås. Fem papper lämnas till IEEE International Conference on Robotics och Automation 2014 för översyn.

DCC_IEC61499_SUMMERCAMP