Toppbild Ljudteknik
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Nationell ämneskonferens i Piteå

Publicerad: 6 april 2016

Den 6-7 april anordnar Ljudteknik vid Luleå tekniska universitet den årligen återkommande nationella ämneskonferensen för ljud- och musikproduktionsutbildningar i Sverige.

– Jag ser fram emot konferensen – det kommer att bli spännande att få veta mer om de olika profilerna som landets ljud– och musikproduktionsutbildningarna har valt och vilka utmaningar de ser i framtiden, säger Jan Berg, professor och ämnesföreträdare vid Luleå tekniska universitet.

Syftet med konferensen är att utbyta erfarenheter och presentera det arrangerande lärosätets verksamhet inom området. På programmet står till exempel samspelet mellan konst och vetenskap, nya sätt att mäta ljudnivåer i inspelningar, samt utmaningar för ljudproduktionsutbildningar.
Detta år är totalt 23 deltagare från 7 lärosäten anmälda till konferensen.

Jan Berg

Berg, Jan - Biträdande professor, Ämnesföreträdare

Organisation: Ljudteknik, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
E-post: Jan.Berg@ltu.se