Workshop i Australien

Publicerad: 2 september 2016

Nils Jansson vid avdelningen för geovetenskap och miljöteknik har beviljats 200 000 SEK från Knutbergsstiftelsen för att organisera en internationell workshop.

Detta event kommer att hållas i i Broken Hill, Australien, tillsammans med geologer från Luleå Tekniska Universitet, Boliden Mineral, Zinkgruvan Mining, Lovisagruvan och lokala geologer i Australien, med temat Broken Hill typens malmer. Från Luleå Tekniska Universitet kommer förutom Nils Jansson även Rodney Allen vid avdelningen för geovetenskap och miljöteknik att medverka på resan, som även inkluderar studiebesök till gruvor och nyckellokaler i Broken Hill området.

Nils Jansson

Jansson, Nils - Universitetslektor

Organisation: Malmgeologi, Geovetenskap och miljöteknik, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Rum: F846 - Luleå»