Advanced Engineering Surfaces (Metrology, Function och Manufacturing)

Publicerad: 25 augusti 2014

Nästa kurs ges vid Forskarskolan i Tribologi är Advanced Engineering Surfaces (Metrology, funktion och tillverkning) 4 hp, som ges vid Högskolan i Halmstad, Halmstad 16-18 September 2014.

Advanced Engineering Surfaces (Metrology, Function och Manufacturing) är en av de nya kurserna is forskarskolan. Kursplan och schema finns på kurssidan. Om du är intresserad av att delta, registrera dig via formuläret i länken till höger.

Om du har några frågor om registreringen (särskilt om du inte är en registrerad doktor vid forskarskolan), resa och / eller logi, kontakta Marie-Louise Björnström ( marie-louise.bjornstrom@ltu.se ). Frågor om kursinnehållet kan skickas till kursansvarig, Prof. Bengt-Göran Rosén, vid Högskolan i Halmstad (bengt-goran.rosen@hh.se)

Registrering för deltagande i kursen är öppen fram till torsdag 11 september.