Hoppa till innehållet

SAIS Workshop 2021

(for the English version, please press here)

Välkommen till den 33:e SAIS Workshop: SAIS 2021. Årets Swedish Artificial Intelligence Society (SAIS) kommer att hållas som en hybridkonferens den 14–16 juni 2021. Detta innebär att det kommer att finnas utrymme för både fysiska och fysiska online-deltagande. Vänligen markera 14 och 15 juni som huvudkonferensdatum men reservera också 16 juni för eventuellt ytterligare ett evenemang.

Vi välkomnar forskare och utövare inom AI, i Sverige och resten av världen, samt relaterade forskningsdiscipliner och industri att delta. SAIS-workshoppen har sedan dess första utgåva varit ett forum för att bygga det svenska AI-forskarsamhället och vårda nätverk i hela den akademiska världen och industrin. Den preliminära fysiska platsen (med social distansering) kommer att vara A109 (LTU, Luelå campus) medan online-kanalerna är Zoom och Slack. Deras relevanta länkar kommer att delas med tiden. Samtalen hålls live med möjligheter till interaktion och frågor till talarna.

> Registrera dig här för SAIS 2021 Workshop

> Se SAIS 2020-programmet

Alla artiklar och abstrakter ska skickas in via EasyChair här.

I år är SAIS-konferensen värd för Luleå tekniska universitet och det är tekniskt medsponserat av IEEE Computer Society, svenska kapitlet.