Jetro Pocorni disputation
Examinationskommittén med opponent och handledare samlade runt Jetro Pocorni efter disputationen. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Jetro Pocorni - ny doktor i laserskärning och laserborrning

Publicerad: 16 oktober 2017

Jetro Pocorni försvarade med framgång sin avhandling "Laser Cutting and Piercing: Experimental and Theoretical Investigation" vid disputationen den 29 september. Opponent var Prof. William O’Neill, University of Cambridge, UK.

Jetro har arbetat med att undersöka laserskärningens processeffektivitet samt mofologi och smältflöden vid laserskärning och laserborrning.

Examinationskommittén bestod av Prof. Gert-Willem Römer, Unversity of Twente, NL, Assoc. Prof. Maria José Tobar Vidal, Universidade Da Coruña, ES, och Prof. Robert Pederson, Högskolan Väst, Trollhättan.

Handledare har varit Prof. John Powell, adjungerad professor vid LTU.

Avhandlingen finns att läsa via länken nedan.