EEIGM group
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Materialvetenskapsforskare presenterade i den 11:e EEIGM International Conference on Advanced Materials

Publicerad: 30 augusti 2022

EEIGM International Conference on Advanced Materials Research som hölls i Barcelona (Spanien), mellan dagarna 16 och 17 juni (2022) hade fyra representanter från vår forskargrupp: 3 doktorander och biträdande universitetslektor Dr. Linn Berglund.

Syftet med konferensen var att samla forskare och studenter från de olika universiteten som är involverade i EEIGM- och AMASE-programmen med huvudämnet relaterat till materialvetenskap och teknik.

Bony Thomas, vår doktorand, hade en presentation om en Comparative study on the properties of carbon prepared from different lignin resources.

Mitul Kumar, även doktorand, hade en affisch relaterad till Biodegradable film based on plasticized PLA-PHB/chitin nanocrystal blend for food packaging applications..