Hoppa till innehållet
bräddning
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Nytt nätverk för dig som jobbar med tillskottsvatten och bräddning

Publicerad: 14 april 2021

Dag&Nät medverkar i Svenskt Vattens ämnesgrupp för tillskottsvatten och bräddning. Gruppen har nu tagit beslut om att koordinera ett nätverk för alla yrkesverksamma som har ett intresse av tillskottsvatten och frågor som rör bräddning.

Syftet med nätverket tillskottsvatten och bräddning är att skapa en kontaktyta för erfarenhetsutbyte kring arbete med dessa frågor. Ämnesgruppen planerar att kalla till 1-2 informella träffar per år. Vidare kommer medlemmarna i nätverket att uppmuntras att använda nätverket för att anordna ytterligare seminarier och workshopar. Medverkan i nätverket är kostnadsfritt.

Den första nätverksträffen kommer att vara på Teams den 21 juni 2021 kl. 13-15. Under träffen kommer det att ges inblick i vad som pågår i våra olika organisationer och vi kommer att diskutera ämnen som är särskilt intressanta för oss. Mer information kommer senare till er som anmäler er.

Anmälan till nätverket senast den 31 maj till anna.ohlin.saletti@kretsloppochvatten.goteborg.se. Vid anmälan ange ditt namn, organisation, mejladress samt frågeställningar rörande tillskottsvatten och bräddning som intresserar dig. Lämna även besked om du har möjlighet att delta den 21 juni eller om du bara vill stå med på nätverkslistan. Om du önskar vara med den 21 juni får du gärna ange om du skulle vara intresserad av att då hålla en kort presentation och i så fall i vilket ämne.

Vi ser fram emot trevliga stunder och bra erfarenhetsutbyte tillsammans med er!

Svenskt Vattens ämnesgrupp för tillskottsvatten och bräddning

 

Annelie Hedström

Annelie Hedström, Professor

Telefon: 0920-492309
Organisation: VA-teknik, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser