08:00 15 mar
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Vatten Avlopp Kretslopp – VAK 2023

Publicerad: 24 november 2022

Flera av LTUs forskare kommer att medverka med presentationer på VAK, den årliga nationella konferensen för alla som arbetar med små avlopp, dagvatten och VA-planering. Nästa konferens går av stapeln den 15-16 mars 2023 i Helsingborg .

Helene Österlund kommer att berätta om en dagvattenstudie med temat: ”Recipientpåverkan från tre svenska städer?” Inga Herrmann kommer att presentera tre pågående studier som rör BDT-vattenrening och Mashreki Sami kommer specifikt att presentera resultat från en studie om små reningsanläggningar för BDT vatten som har utvärderats.

Österlund, Helene - Biträdande professor

Organisation: VA-teknik, Arkitektur och vatten, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Inga Herrmann

Inga Herrmann, Biträdande professor