Hoppa till innehållet
Anton Holmström & Simon Andersson
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Välkommen Anton Holmström & Simon Andersson

Publicerad: 9 september 2020

Simon Andersson och Anton Holmström förstärker teamet i CYNIC-projektet med inriktning mot organisatorisk informationssäkerhet i samverkan med regionala små och medelstora företag.

Anton och Simon har båda en kandidatexamen från Digital tjänsteutveckling och läser idag masterprogrammet inom informationssäkerhet. Anton har sedan tidigare erfarenhet av arbete med riskanalys, förvaltning och utveckling av IT-stöd, med ett specialintresse för hot och säkerhetspolicys. Simon har ett stort intresse för organisatoriska perspektiv av informationssäkerhet.  Deras förmåga att se både tekniska lösningar och kopplingen till mellanmänskliga aspekterna och beteenden blir värdefulla tillskott i projektet. Deras arbete är tänkt att bidra till en ökad medvetenheten hos deltagande organisationer och därigenom hjälpa dem att motverka risker och minimera eventuella konsekvenser som de ställs inför.
 
Simon och Anton är anställda på ~20% fram till sommaren 2021 och kommer att fokusera bland annat på utveckling av det mobila labbet och träningsmaterial för att stötta företagen i att sitta dagliga arbete med informationssäkerhet, utveckling av digitala tjänster och affärsmodeller.