Hoppa till innehållet

Examensarbete vid Ekonomi, teknik och samhälle (ETS)

Publicerad: 15 mars 2013

Såhär anmäler du dig till examensarbeteskursen

Det är skarpa förkunskapskrav för att antas till examensarbeteskursen. Vilka krav som gäller just din kurs ser du under rubriken ”Behörighet” i Kursplanen.

Du som ska utföra ditt examensarbete ska anmäla dig till examensarbeteskursen på Antagning.se, logga in via Studentportal - välj LTU.

Observera att det finns flera anmälningskoder till ditt examensarbete. Under förutsättning att du är behörig har du platsgarati till anmälningskoden som du finner i pdf-filen nedan.

Sista anmälningsdag är den 15 oktober 2020.

Vad händer efter att jag gjort min anmälan?

Antagningen granskar dina förkunskaper under oktober-november, du som inte uppfyller förkunskapskraven får redan då ett kontrollbesked. Kontakta antagningen om du är osäker på vilka kurser som du saknar.

I början av december får du ett antagningsbesked – glöm inte att svara JA. Du får ytterligare ett antagningsbesked efter jul som bekräftar ditt svar, men det behöver du inte svara på, se Viktiga-datum.

Du som blir struken ska göra en återanmälan om du innan kursstart hinner färdigställa kurser som saknas, se Anmäl-dig-igen. Om du saknar många kurser bör du kontakta din studievägledare för att göra en studieplanering, se Studieplanering

Genomförande

Alla examensarbeten har ett Canvasrum där du bör hitta en studiehandledning. Vad som gäller PM/projektbeskrivning och hur du får din handledare beror på vilket examensarbete du ska skriva. 

Examination – när får jag mitt betyg?

När handledare/examinator har godkänt den slutliga versionen av rapporten ska du registrera ditt arbete i publikationsdatabasen, Registrera examensarbete. Efter att arbetet registrerats tar det några dagar innan examensarbeteskursen slutrapporteras i Ladok och blir synlig via Mitt-LTU.

När du är klar med alla kurser är det dags att ansöka om examensbevis.

Lycka till!
ETS utbildningsadministration

 

Kontakt:

Antagningen svarar på frågor om dina förkunskaper. 

Utbildningsadministratörerna på ETS svarar t ex på frågor hur du anmäler dig och hur du gör din kursregistrering när registrering på Mitt-LTU är stängd; eduets@ltu.se