UNIVERSEH – din väg till Europa

UNIVERSEH ger dig fem europeiska lärosäten samlade på ett campus. Du kan läsa kurser, delta i evenemang eller plugga en termin på något av våra partneruniversitet.

Alla studenter vid Luleå tekiska universitet kan delta i UNIVERSEH:s aktiviteter, det kan röra sig om allt från kurser och workshoppar till sommarskolor och konferenser.

Vi vill att det ska bli enklare för studenter att röra sig mellan de fem campusen och att läsa kurser vid de olika lärosätena, på plats eller på distans.

Vi är UNIVERSEH:

• Fédérale de Toulouse (Frankrike)
  • University of Luxembourg (Luxemburg)
  • Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (Tyskland)
  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie (Polen)
  • Luleå tekniska universitet (Sverige)
UNIVERSEH café
Bli handledare för språkkafe!

Intresserad av språk och vill lära känna studenter från andra europeiska länder? Bli språkhandledare på UNIVERSEH:s språkkaféer.

universeh
Feminism, arkeologi och rymden

Lyssna på föreläsningar om rymden med ett annorlunda fokus: allt från etik och arkeologi till feminism och litterära reflektioner av månens och jorden relation.

UNIVERSEH
Join the crew!

Från rymdmedicin och rymdjuridik till satellitkommunikation och språk. Läs en UNIVERSEH-kurs!

universeh
UNIVERSEH