UNIVERSEH – din väg till Europa

UNIVERSEH ger dig fem europeiska lärosäten samlade på ett campus. Du kan läsa kurser, delta i evenemang eller plugga en termin på något av våra partneruniversitet.

Alla studenter vid Luleå tekiska universitet kan delta i UNIVERSEH:s aktiviteter, det kan röra sig om allt från kurser och workshoppar till sommarskolor och konferenser.

Vi vill att det ska bli enklare för studenter att röra sig mellan de fem campusen och att läsa kurser vid de olika lärosätena, på plats eller på distans.

Vi är UNIVERSEH:

• Fédérale de Toulouse (Frankrike)
  • University of Luxembourg (Luxemburg)
  • Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (Tyskland)
  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie (Polen)
  • Luleå tekniska universitet (Sverige)
Spacehack.lu
Spacehack Luxemburg 21

Bli en del av det europeiska rymdhacket och designa en månkoloni år 2040. Målet är en internationell rymdkoloni finns på månen som rymmer 50 invånare hela tiden och planeras att utökas till 1 000 personers kapacitet under de kommande tio åren

universeh
UNIVERSEH