Starta en TEDx club

TED - Idéer värda att delas

Några anledningar till att starta en klubb:

• Ta chansen att upptäcka och debattera intressanta, nya idéer
  • Träffa andra
  • Utveckla din retorik
  • Bra för ditt CV

Klubben är öppen för både studenter och personal vid Luleå tekniska universitet.

Bli volontär

Att vara volontär på ett TEDx-evenemang är ett åtagande för dig som verkligen vill vara med och bidra till eventet.

Nedan följer en kort beskrivning av hur du kan engagera dig:

Förberedande volontär
Du kommer att bli ombedd att hjälpa till med olika uppgifter under månaderna innan evenemanget, men du behöver inte nödvändigtvis hjälpa till dagen för evenemanget (9 december 2021).

Volontär under eventet
Den 9 december kommer du att vara beredd på att hjälpa till under eventet. Vi söker dig som är duktig på att hantera stressiga situationer och som kan vara en trevlig värd.

Arrangera ett Live Viewing Party (visningsfest)
Som värd samlar man ett antal personer och tittar på evenemanget live. Det kan vara i ditt hem eller på någon annan plats så som i en samlingslokal, på en arbetsplats, i en skola eller ett bibliotek.

Samla dina vänner, familj, grannar eller klasskamrater och skapa en kväll med idéer som är värda att sprida.