Motorvärmarplatser
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

15 oktober startar motorvärmarsäsongen

Publicerad: 11 oktober 2017

Från den 15 oktober är det i vanlig ordning möjligt att använda motorvärmarstolparna på samtliga parkeringar. Universitetets nya parkeringsmodell kommer att vara införd och i drift från och med den 15 november.

Nu har samtliga anbud i upphandlingen av tjänsteleverantörer till universitetets parkeringar kommit in och arbetet med att utvärdera resultatet pågår. Med anledning av det arbete som återstår innan parkeringarna är korrekt skyltade samt alla tjänster är på plats, så kommer starten för den nya parkeringsmodellen med betalningen av parkeringsplatser med motorvärmare att påbörjas först den 15 november. 

Detta innebär att det från och med den 15 oktober går att stå på universitetets parkeringsplatser med motorvärmare utan avgift till och med den 14 november. Därefter kommer det nya systemet och betaltjänsterna att vara i drift. 

Förskjutningen av starten för betalning av universitetets parkeringsplatser innebär att en månad kommer att dras av från säsongskortet som därmed kommer att kosta 1500 kr för motorvärmarsäsongen 2017/2018.