Från Katterjokks turiststation tar du liften direkt upp i Riksgränsens skidsystem. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

25 procent rabatt på fjällsemester i Katterjokk

Publicerad: 2 februari 2017

Studenter och anställda vid universitetet och StiL erbjuds 25 procents rabatt på fjällsemester vid Katterjokks turiststation under hela säsongen från den 22 februari till den 5 juni 2018.

Webbokning: Du behöver en bokningskod för att få rabatten:

Bokningskod  LTU2018L

Bokningskoden skriver du in i rutan för bokningskod. Kom också ihåg att ange det id-nummer som finns på ditt LTU-kort i meddelanderutan när du bokar och att ta med ditt LTU-kort eftersom det måste uppvisas vid ankomst.

Katterjokks turiststation ligger på kalfjället ett stenkast från tågstationen och har direkt anslutning till Riksgränsens liftsystem. Du kan ta dig dit med morgontåget från Luleå och vara framme vid lunchtid. Priser och bokningsläget våren 2018 hittar du på hemsidan.