entré
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ändrade öppettider för entréer

Publicerad: 13 november 2020

Från och med den 16 november kommer entrédörrarna vara tillgängliga med giltigt passerkort.

På grund av rådande situation med ökad smittspridning av covid-19 och ökat hemarbete för både studenter och medarbetare anpassar vi nu entrédörrarnas öppettider. I Luleå, Piteå och Skellefteå kommer merparten av entrédörrar vara tillgängliga för inpassering med giltigt LTU-kort och i Kiruna gäller ordinarie rutin. Vissa entrédörrar kommer ha begränsade öppettider för att besökare ska ha möjlighet att besöka Service Point, Universitetsbiblioteket, StiL, Centrumrestaurangen och Unika boxen.

Låsta entrédörrar innebär inte att universitetets lokaler är stängda. Inpassering sker med giltigt LTU-kort och vi vill därför påminna dig om att säkerställa giltighetstiden för ditt LTU-kort och att du har en fungerande kod.